Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching

Een hoge werkdruk, dreiging tot ontslag of het niet verlengen van het contract, deadlines en conflicten. Allemaal voorbeelden van situaties die ons een heleboel energie kosten. Naast de werksituatie zijn er ook in de privésituatie factoren die ons energie kunnen kosten. Gelukkig zijn er ook elementen die ons energie leveren in werk en / of privé. Als we meer energie verbruiken dan dat we opnemen ( door bijvoorbeeld dingen te doen die we leuk vinden ) lopen onze accu’s langzaam leeg. We worden minder vitaal en daarmee kwetsbaarder. Een vitaliteitscoaching is gericht op mensen die bovenstaande situatie in zich herkennen. Die het gevoel hebben steeds minder energie te hebben. Waaruit bestaat een vitaliteitscoaching? Een vitaliteitscoaching bestaat uit 3 gesprekken van een uur. Aan bod komen:
-De fysieke balans
-De mentale balans
-De emotionele balans
-Zingeving.
Van bovenstaande items wordt onderzocht of er bij u factoren aanwezig zijn die u veel energie kosten. Op één of twee van deze energievretende factoren zal een plan van aanpak worden gemaakt. Op deze manier kunt u werkelijk iets aan uw probleem doen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Hoevenaars via telefoonnummer 0413-291431 of per mail: paulhoevenaars@fysiomaatwerk.nl